REGALS AUTÈNTICS ( VIII )

P1020011BUNYOLS DE FLOR DE CARBASSÓ

Si els bunyols de flor de carbassó ja són bons, imagineu-vos, que us els obsequiin a l’hora de dinar, acabats de fer per la meva cunyada Maria… !!!

    Recepta :

Les flors de carbassó, per ser bones han de ser acabades de collir. Treiem el pistil central,  les rentem a raig d’aixeta i les posem a l’escorredor. En un bol posem 2 ous sencers, sal, un pessic de llevat i ho batem, afegim aigua ben freda i anem posant farina fins que  veiem queda una pasteta fina sense grumolls per arrebossar les flors.  ( La pasta que no quedi ni clara ni espessa )

     Posem la paella al foc i quan l’oli sigui calent, posem totes les flors dins del bol els i donem una remenadeta suau i amb una cullera les anem posant dins de l’oli, quan siguin cuites d’una banda, les girem de l’altre.  Les anem treien de la paella i les posem damunt d’un plat amb paper de cuina.  Les posem a la safata  i les servim.

     Bon profit !!!

2 thoughts on “REGALS AUTÈNTICS ( VIII )

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s