CODONYS EN ALMÍVAR

P1060066-001

Deliciosos …!!!

Ingredients :

1 Kg. de codonys

500 grs. de sucre

Preparació :

Pelem i tallem a trossos els codonys, els anem posant en fred a l’olla a pressió si en tenim, i si no una olla o cassola amb tapadora. afegim el sucre i l’aigua, peró que no els cobreixi, deixem bullir 10 minuts amb l’olla a pressió i 25 minuts si és una olla normal, han de quedar sencers.

Preparem els pots de vidre que ja tindrem nets, i les seves tapadores, els anem omplin de codonys i afegim l’almívar, els tapem i posem els pots plens en una cassola, protegits uns dels altres pels cops, amb un drap de cuina entremig, cobrim d’aigua i deixem bullir 25 minuts, per fer el buit. Refredem dins de la mateixa cassola…i fets.

Són una finor, aquest codonys en almívar.

Bon profit !!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s