PA PER A PRINCIPIANTS

Quan vaig veure aquest pa dins el forn, em va fer una il.lusió tremenda .  Els dos primers son fets amb les mides que posava la recepta de Isasaweis, però aquest ùltim l’he fet amb les quantitats doblades…quin goig  de pa !!

2 thoughts on “PA PER A PRINCIPIANTS

  1. Hola Conxi, soc la Silvia amiga de la Pili (per tu la Pilarin) ens ven coinexa a casa seva al Juliol passat que ven ana a cuinar amb la thermo recordas? perdona perque escric molt malament el catala. Me encanta el vostra blog, os sigo cada dia y me encanta!!! que bien lo presentais y que apetecible FELICIDADES!!! cada dia que lo abro es una sorpresa muy agradable GRAÇIES!!!!

    Silvia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s