TRUITA DE PATATES

M’agrada a tothora, calenta o freda !!

Ingredients :

4 ous

4 patates mitjanes

Oli d’oliva

sal

Preparació :

Pelem les patates i les tallem a rodanxes.

Posem una paella al foc amb l’oli d’oliva, quan estigui calent, posem les patates i deixem que es coguin una estona tapades i després les deixem dorar una estona, si ja són cuites, les escorrem de l’oli.

Batem els ous en un bol, afegim les patates fregides, remenem i reservem un moment.

Tornem a posar una paella al foc amb una miqueta d’oli, quan sigui calent aboquem la barreja d’ous i patates, movem la paella pel mànec, per tal de repartir la mescla, posant un plat o una tapadora plana, donem la volta a la truita,  la deixem coure, al nostre gust  i ja la tenim feta.

Aquesta és la truita base, si pot afegir gairebé de tot, ceba, alls tendres, xoriço……i ademés cada persona la fa de diferenta manera, gruixuda, crueta, fineta, cuiteta…..és a dir, qualsevol combinació és boníssima.

A casa els hi agrada, com la de la foto, no gaire gruixuda !!

Bon profit  !!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s