ESTOVALLES BRODADES II

nadal-ozieri-2012-i-any-nou-2013-mores-0941-e1357767918164

Per brodar aquestes estovalles per a la Marta, vaig buscar un dibuix que m’agradés, el vaig adaptar damunt de paper de seda i quan vaig estar segura de les mides, de les cantonades i del camí de taula, vaig passar el dibuix a paper vegetal. Llavors ho vaig calcar amb paper carbó, a la roba de fil de les estovalles i als dotze tovallons. A la tornada d’un viatge a Sardenya, vaig portar un platet dels de café, de mostra per als colors. els que vaig trobar gairebé exactes, van ser els fils de la DMC amb els mateixos tons que la vaixella de la Cartoixa de Sevilla, la vaig brodar a tambor, ara farà uns vint anys !!

Nadal Ozieri 2012  i Any Nou 2013 Mores 088

Tot plegat va quedar força armoniós !!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s