CASTANYES I MONIATOS

1-IMG_7734

Només veient aquesta fotografia, ja sabem quina festa tradicional s’acosta oi  ?….!!!

La castanyada…!!!

Castanyes : Els hi fem un tall en forma de creu a la part de la punxa o de baix, les posem en un bol amb aigua i una  mica de sal, que les cobreixi, les deixem tota la nit o tot  el dia, i després les posem a l’escorredor. Les coem a flama de gas potent, en una paella foradada. A continuació les emboliquem amb un troç de roba de llana, o paper de cuina i al damunt hi posem paper de diari, perquè es mantinguin calentes.

Moniatos : Els triem que facin més o menys el mateix gruix, els rentem bé,  els piquem amb un punxó per totes bandes, i els posem a coure al microones, damunt del plat de vidre directament, els fem coure uns 7 minuts per banda ( depenent de la mida que tinguin, necessitaran més minuts) a la màxima potència.Els podem deixar dins del microones, embolicats amb paper de cuina, perquè es mantinguin calents.

Bon profit…!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s